top of page

OM OSS

VELKOMMEN TIL DALANE BLUESFESTIVAL 2024 - FOLKEFESTEN I HJERTET AV EGERSUND!

Gjør deg klar for tre uforglemmelige dager med musikk, glede og magiske øyeblikk! Fra 13. til 15. juni 2024 inviterer Dalane Bluesfestival deg til å oppleve 24 fantastiske artister fra både inn- og utland, fordelt på over 30 konserter i den sjarmerende sørlandsbyen på Vestlandet, Egersund.

 

ÅRETS LINE-UP

Blant de mange høydepunktene kan vi nevne ikoniske DumDum Boys, energiske Honningbarna, velkjente bluesartisten Albert Cummings, rockefavorittene BigBang, den prisvinnende saksofonisten Vanessa Collier og den talentfulle Elles Bailey. Disse artistene, sammen med mange andre, vil sørge for en uforglemmelig musikkopplevelse.

 

FESTIVALENS HISTORIE

Dalane Bluesfestival ble etablert i 2003 og har siden den gang vært en årlig feiring av musikk med et sterkt fokus på blues og rock. Festivalen har gjennom årene utvidet sitt musikalske spekter til å inkludere beslektede sjangre, og tilbyr noe for enhver smak.

 

HVORFOR DU IKKE BØR GÅ GLIPP AV DETTE

  • Tre dager fylt med musikk: Nyt over 30 konserter med noen av de beste artistene innen blues, rock og andre flotte sjangre.

  • Unik atmosfære: Opplev festivalstemningen i hjertet av vakre Egersund, omgitt av fantastisk natur og nydelig trebebyggelse.

  • Mangfoldige musikkopplevelser: Fra kjente navn til nye oppdagelser, vår line-up garanterer en variert og spennende musikkopplevelse.

 

SIKRE DEG BILLETTER NÅ!

Gå ikke glipp av sjansen til å være en del av Dalane Bluesfestival 2024 – en fest for sanser og sjel! Vi sees i Egersund!

bottom of page